Kørekort i Frederikshavn.

Bemærk

Kørekort til frihed!

Her får du kørekort til bil op til 3500 kg og højst 9 personer og generhvervelse af kørekort, kørselsforbud mv.Teorikurset foregår på på Ellehammervej 12, 9900 Frederikshavn, kørelærernes baneanlæg og teorilokale.

Der bliver nogle forsinkelser på holdstart her i 2021. Men i skal nok få det kørekort. Bare rolig. Når myndighederne lukker op vil jeg straks skrive det her og på Facebook under Asgers Køreskole. Hold jer glad alt bliver godt i Danmark.

Jeg ved ikke helt hvordan det bliver med ventetid. . Jeg har også en del søde elever der er i gang, og som går og venter nu. Jeg vil være meget omhyggelig med at de der har ventet længst får det kørekort først. Lige nu er al undervisning ikke lovlig, så jeg kan ikke undervise jer.

Holdstart her 2021 datoerne er usikre, på grund af corona nedlukning. Alle tilmeldte giver jeg besked hvis datoen ikke holder. Hvis du er ny kunde kan du se her på siden hornår der starter hold.

Holdet d 15 februar er udsat, og næste hold 21 juni starter sikkert. Her er der endnu få pladser. Der var et april hold det har jeg måttet aflyse.

Jeg glæder mig til at møder jer!!!
Man kan starte 3 måneder før man fylder 17 år.

Vi ses Hilsen Asger

Førstehjælpsbevis kan fås i Frederikshavn i ungdomsskolen og i

Køreskolen 0 Fejl mobil 28700997 Skippergade 40. st. tv

og hos Michells førstehjælp. 93407700. Danmarksgade 16a. Frederikshavn

Beviset er gyldig et helt år.

Læs om sikkerhed på http://www.sikkertrafik.dk

Til lægeerklæring skal du medbringe et foto til lægen, nogle læger modtager ikke længere fotos. Hvis du ikke har afleveret foto hos lægen så aflever det til mig.

Du skal bruge fotoet på dit kørekort.

Læs hvordan, eller ring og spørg. Mobil 2081 2021

Kurset varer normalt 2 måneder, man kan gå til teoriprøve 1 måned før de 17, og køreprøven kan tidligst være på selve 17 års dagen.

Køre uddannelsen skal ifølge loven strække sig over 14 undervisningsdage, teori og praktik skal integreres, så man afprøver i praksis hvad man har lært i teorien.

Kursets mindste varighed  skal udgøre 29 teorilektioner og 24 kørelektioner , heraf 4 lektioner på manøvrebane og 1 lektion i mørkekørsel  4 lektioner på køreteknisk anlæg. Kørelektioner er på mindst 45 minutter.

Teorien bliver gennemgået i samarbejde med Tur Teori, og andre udbydere, blandt andet ” Trafiktesten” Vil du vide mere, så tryk på linket. http://www.turteori.dk  eller www.trafiktesten.dk  og Teoriklar.dk 

Dette er lovens minimum, de fleste vil  komme ud for at du skal have ekstra lektioner. Det er yderst vigtigt for dig at du kan køre sikkert, og blive en glad bilist, ellers er undervisningen og pengene jo spildte.

 

.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: