Kørekort i Frederikshavn.

Bemærk

Kørekort til frihed!

Her får du kørekort til bil op til 3500 kg og højst 9 personer og generhvervelse af kørekort, kørselsforbud mv.Teorikurset foregår på på Ellehammervej 12, 9900 Frederikshavn, kørelærernes baneanlæg og teorilokale.

Jeg siger tak for den store interesse og alle de dejlige tilmeldinger. Hvis du ønsker at køre hos mig så tilmeld tidlig, så er der større mulighed for at der er plads.

Undskyld til de mange som jeg ikke fandt plads til på det første hold.

Man kan starte 3 måneder før ens 17 års fødselsdag.

Holdstart i Frederikshavn d. 15 februar kl 16. Her er endnu få plads

Hold i 2021 er 15 februar, 19 april, 21 juni
Alle hold starter kl 16.

I Lindholm starter ikke flere hold. Jeg arbejder fremover kun i Frederikshavn

Alle hold starter kl 16. til kl 18.15. Nu må vi igen køre, dog med restriktioner.

Jeg glæder mig til at møder jer!!!
Man kan starte 3 måneder før man fylder 17 år.

Vi ses Hilsen Asger

Førstehjælpsbevis kan fås i Frederikshavn i ungdomsskolen og i

Køreskolen 0 Fejl mobil 28700997 eller hos

Michells førstehjælp.

Beviset er gyldig et helt år..


Læs om sikkerhed på http://www.sikkertrafik.dk

Til lægeerklæring skal du medbringe et foto til lægen, nogle læger modtager ikke længere fotos. Hvis du ikke har afleveret foto hos lægen så aflever det til mig.

Du skal bruge fotoet på dit kørekort.

Læs hvordan, eller ring og spørg. Mobil 2081 2021

Kurset varer normalt 2 måneder, man kan gå til teoriprøve 1 måned før de 17, og køreprøven kan tidligst være på selve 17 års dagen.

Køre uddannelsen skal ifølge loven strække sig over 14 undervisningsdage, teori og praktik skal integreres, så man afprøver i praksis hvad man har lært i teorien.

Kursets mindste varighed  skal udgøre 29 teorilektioner og 24 kørelektioner , heraf 4 lektioner på manøvrebane og 1 lektion i mørkekørsel  4 lektioner på køreteknisk anlæg. Kørelektioner er på mindst 45 minutter.

Teorien bliver gennemgået i samarbejde med Tur Teori, og andre udbydere, blandt andet ” Trafiktesten” Vil du vide mere, så tryk på linket. http://www.turteori.dk  eller www.trafiktesten.dk  og Teoriklar.dk 

Dette er lovens minimum, de fleste vil  komme ud for at du skal have ekstra lektioner. Det er yderst vigtigt for dig at du kan køre sikkert, og blive en glad bilist, ellers er undervisningen og pengene jo spildte.

 

.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: