Mistet kørekort!

Jeg er specialist i mistet kørekort, generhvervelse og kørselsforbud.

Jeg gør mig umage for at din generhvervelse kan blive så økonomisk som muligt for dig. Jeg ved at teoriprøven fylder meget i din bevidsthed, og det er dog også det der tager tid, ca 14 timer. Når du har overstået dette, altså bestået en teoriprøve er der kun kørsel tilbage. Har du kørselsrutine kan du nøjes med 1 eller 2 kørelektioner, og leje af bil til køreprøve.

2 Kørelektion a. kr. 500,00. Bil til køreprøve kr. 600,00 i alt kr. 1600,00. Skal du have ekstra lektioner koster det kr. 500,00 pr lektion.

Desuden skal du betale kr 890,00 til Borgerservice når du melder dig til prøven. Det er vigtig at du er grundig i din gennemgang af teoriprøverne, da stempel til en ny prøve igen er kr. 870,00

 Jeg anbefaler at du køber login til prøver hos Trafiktesten,  du skal gennemgå prøverne så godt at du kun har højst 2 fejl i hver prøve, nu kan du bestå din teoriprøve.

Derefter skal du til den praktiske prøve

Vil du føle dig helt sikker før din teoriprøve, anbefaler jeg at ud over Trafiktesten bruger andre udbydere på nettet, for eksempel WWW.teoriklar.dk

Har du spørgsmål kan du skrive skrive til asger@ambyhus.dk

Efter teoriprøven skal du til den praktiske køreprøve, den fører jeg dig gerne igennem.

Jeg har et særligt program for kørslen der tager 2 lektion, a. ca. 45 minutter. Her bliver du ført gennem alle de øvelser du kan opleve til køreprøven.

Ovenstående gælder ikke hvis du har kørselsforbud, da gælder der særlige regler. Se vejledningen.

 Ring på 2081 2021

Oplysninger om de forskellige slags mistede kørekort, søg på politi.dk eller Færdselsstyrelsen.dk

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: